De juiste stappen voor het opnieuw instellen van het Instagram-wachtwoord

Heb je de juiste stappen nodig om het Instagram-wachtwoord opnieuw in te stellen? Dan wordt u direct geholpen met de meest passende stappen. En als u ook andere zorgen heeft, kunt u contact opnemen met het Instagram klantenservice Nummer . En de efficiënte experts zullen u helpen met de nodige.

Volg de gegeven stappen volgens de instructies om het wachtwoord van je Instagram-account opnieuw in te stellen:

  • Ten eerste zou je op de voorpagina een optie moeten zien om ‘Aanmelden’ te zien. Deze staat onderaan in de buurt van het gedeelte ‘Aanmelden’, je hoeft alleen maar door te gaan en de knop ‘Aanmelden’ te selecteren
  • En dan moet je de knop ‘Wachtwoord vergeten’ selecteren.
  • Vervolgens heb je de mogelijkheid om je e-mailadres, telefoonnummer of gebruikersnaam in te voeren om te beginnen. En dan moet u wat u maar wilt in het lege veld invoeren en de knop ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ selecteren.
  • Nadat je je gegevens hebt ingevoerd, laat een pop-up je weten dat je het e-mailadres of telefoonnummer dat aan je account is gekoppeld, moet controleren op een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. En dan ontvang je een sms of een e-mail met een link.
  • Daarna moet je navigeren naar waar je link is zodra je deze hebt ontvangen en dan moet je hem openen.
  • En nu moet je in het vak ‘Nieuw wachtwoord’ een nieuw wachtwoord invoeren. Hierna zal Instagram je vragen om het nieuwe wachtwoord te bevestigen in het veld ‘Nieuw wachtwoordbevestiging’. En dan hoef je alleen maar de knop ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ te selecteren.
  • Dan stuurt Instagram je een sms, indien van toepassing, samen met een resetcode die je zojuist hebt ingevoerd in het veld ‘Security Coe’.
  • Ten slotte, als de code die je hebt ingevoerd correct is, is het opnieuw instellen van je wachtwoord gelukt en word je teruggebracht naar je Instagram-account.

Als je eenmaal klaar bent met het bovenstaande proces, zou je toegang moeten hebben tot je Instagram-account. Maar mocht je een probleem tegenkomen dan kun je gerust bellen Instagram telefoonnummer . Dan zijn de monteurs er om u binnen de kortste keren te begeleiden bij verdere stappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *