Hoe De Direct Messaging-Functie Op Instagram Beheren?

Wil je de direct messaging-functie op Instagram beheren? Dan ben je zeker op de juiste blog terecht en ben je binnen de kortste keren geholpen. Maar als je ook andere gerelateerde vragen hebt, kun je bellen op het Instagram klantenservice nummer. En het efficiënte team van experts zal u meteen de benodigde oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen om de direct messaging-functie op Instagram te beheren:

  • Nu beginnend met het Instagram-starttabblad, moet je op het pictogram ‘Instagram Direct’ in de rechterbovenhoek tikken. En als je de app hebt bijgewerkt, dan is dit het Messenger-pictogram.
  • Vervolgens zou u een lijst met recente gesprekken moeten zien waar u op een moet tikken om een ​​bericht naar die bepaalde persoon of groep te sturen en vervolgens uw bericht te typen en nu op de knop ‘Verzenden’ te tikken.

OPMERKING: u moet weten dat als u een bericht stuurt naar iemand die u niet volgt, uw bericht als een verzoek in hun inbox zal verschijnen. Ze zullen eerst moeten goedkeuren voordat je weer kunt berichten. Als een andere gebruiker u echter heeft toegevoegd aan hun ‘Close Friends’, gaat uw bericht rechtstreeks naar hun inbox, of ze u nu volgen of niet.

  • En om vervolgens een nieuw gesprek te beginnen, moet u op het pictogram ‘Nieuw bericht’ tikken.
  • En nu moet je een naam typen in de zoekbalk of scrollen om op een voorgestelde Instagram-gebruiker te tikken. Of je kunt ook naar beneden scrollen om Facebook-vrienden te vinden om te berichten.
  • U moet nu op de knop ‘Chatten’ tikken en vervolgens uw bericht typen en op de knop ‘Verzenden’ tikken. Hierna ben je een nieuw gesprek begonnen.
  • Eindelijk ziet u in uw berichteninbox of en wanneer een ontvanger uw bericht heeft geopend. En als ze het nog niet hebben geopend, zou je moeten zien wanneer je het hebt verzonden.

Als u klaar bent met het doorlopen van de stappen, zou u daarmee tevreden moeten zijn. Als u echter met een gerelateerd probleem wordt geconfronteerd, kunt u contact Instagram servicenummer. De monteurs staan ​​dan direct voor u klaar om u verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *