Hoe Foto’s En Video’s Op Een Instagram-Account Verwijderen?

Ben je op zoek naar de bovenste stappen om foto’s en video’s van je Instagram account te kunnen verwijderen? Nou, dan zou je heel blij zijn te weten dat je eindelijk de juiste blog hebt bereikt. Als je echter ook andere gerelateerde Instagram vragen of problemen hebt, kun je op elk gewenst moment het Instagram klantenservice nummer bellen. Waarna de meest bekwame en in aanmerking komende experts u zo snel mogelijk zullen helpen met de benodigde oplossingen. Dan weet je zeker dat je geen spijt krijgt van je beslissing, want het team zal je niet teleurstellen met het resultaat.

De volgende stappen zijn om je foto’s en video’s op je Instagram account te verwijderen; u hoeft alleen de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

 Je moet beginnen met het openen van de Instagram-app en indien nodig; dan moet u inloggen op uw account. Nadat u dit hebt gedaan, hoeft u alleen maar op het pictogram ‘Profiel’ te tikken.

 Vervolgens moet je het bericht selecteren dat je wilt verwijderen om het te bekijken.

 En dan zie je in de rechterbovenhoek van het scherm van elk foto- en videobericht ‘Drie stippen’. U hoeft alleen maar op de stippen te tikken om een ​​menu met opties te openen.

 Je moet nu de knop ‘Verwijderen’ selecteren en als alternatief kun je Instagram berichten archiveren die ze vervolgens effectief voor andere gebruikers verbergen.

 Daarna, om de definitieve verwijdering van je Instagram-bericht te voltooien, wordt je gevraagd om nogmaals op de knop ‘Verwijderen’ te tikken om te bevestigen dat je je bericht echt wilt verwijderen. En je moet ook onthouden dat als een bericht eenmaal is verwijderd, het niet ongedaan kan worden gemaakt.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen volgens de instructies, zou u er allemaal goed aan moeten doen om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u zich zorgen maken dat u contact moet opnemen met het Bellen Instagram Telefoonnummer Nederland. En de technici zullen meteen beschikbaar zijn om u te begeleiden bij verdere nuttige oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *