Hoe Het Instagram Probleem In Android Op Te Lossen?

Instagram is een van de belangrijkste sociale media-applicaties die maandelijks door meer dan 500 miljoen mensen via smartphones worden gebruikt. Het ondersteunt iOS- en Android-telefoons en maakt het delen van foto’s op een heel gemakkelijkste manier mogelijk. Momenteel is het behoorlijk beroemd onder zijn gebruikers om de galerij te voeden met hun foto’s. Over het algemeen werkt Instagram echt goed, maar vertoont soms een fout of komt glitches tegen en stopte plotseling met werken.

Om deze problemen op te lossen, kunt u enkele eenvoudige trucs doen en om dit te doen, volgt u de onderstaande stappen zorgvuldig:

Controleer of je Instagram verouderd is

Als de applicatie verouderd is, krijgt u te maken met een probleem met betrekking tot de fout of de onderbreking. Wat u dus moet doen, is naar de Play Store-app navigeren en de applicatie bijwerken om de fout te bepalen.

Wis de cache:

Een andere manier om het probleem op te lossen of u kunt doen als de update de fout niet heeft opgelost. Schuif het scherm en ga naar de instellingen. Blader in het instellingenscherm naar beneden op de pagina en tik op het tabblad Apps, zoek in de downloadsectie naar Instagram en klik op om het cachegeheugen te wissen.

Verwijder gegevens:

Ga nogmaals naar de instellingen en navigeer naar de Apps, selecteer download en klik op Instagram. Kies gegevens wissen en zorg ervoor dat als u de volledige gegevens wist, de bestanden en instellingen van de app worden verwijderd. En om in te loggen, moet u uw inloggegevens invoeren om toegang te krijgen tot de app.

Start uw apparaat opnieuw op:

Als u de gegevens wist en het probleem blijft bestaan, moet u in dit geval uw apparaat opnieuw instellen. Schakel uw gadget uit en na enkele seconden weer terug. Controleer of de app normaal werkt of niet.

Werk de software bij:

Werk je gadget bij met de laatste versie van de update. Er kan deze reden zijn voor je Instagram-onderbreking of -fout. Klik op het tandwielpictogram op de startpagina van uw gadget en selecteer in het algemeen tabblad om de software bij te werken.

Je kunt contact opnemen met de experts via livechat, e-mail of direct telefoontje op ons gratis Instagram bellen nummer en het team zal je de beste service bieden om de storing op te lossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *