Hoe Kan Ik Controleren Op Berichten In De Instagram App?

Wil je kunnen controleren op berichten in de Instagram app? Nou, dan moet je weten dat je in deze blog meteen wordt geholpen met het nodige. En als u andere zorgen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Instagram klantenservice nummer bellen. Dan geven de vakbekwame experts u direct de meest geschikte stappen.

De volgende stappen zijn om te controleren op berichten met de Instagram app:

 Allereerst ga je naar de Instagram app op je iOS of Android apparaat en log je vervolgens in op je account of schakel je indien nodig over naar het juiste account.

 Daarna moet je op het pictogram ‘Messenger’ tikken. Je inbox berichten worden weergegeven van de meest naar de minst recente en de ongelezen berichten hebben een blauwe stip.

 Je moet nu op een bericht tikken om de gespreksreeks te openen en het tekstveld en de mediaknoppen onderaan gebruiken om een ​​antwoord te kunnen sturen.

 Als u nu een bericht met een foto of video wilt beantwoorden, tikt u op de ‘Camera’ in het berichtvenster. Waarna een camera interface wordt geopend met opties, vervolgens kunt u een foto of video maken en op de knop ‘Verzenden’ tikken. Tik vervolgens op ‘Verzenden naar anderen’ om naar andere Instagram contacten te verzenden.

 Eindelijk, als u zich afvraagt ​​of uw ontvanger uw bericht heeft gezien of niet, dan moet u weten dat het berichtenscherm u op de hoogte zal houden. U ziet een berichtstatus op het inboxscherm, inclusief wanneer het is gezien of wanneer u het heeft verzonden als het nog niet is geopend.

OPMERKING: Als je een Instagram bericht ontvangt van iemand die je niet volgt, verschijnt dit als een verzoek in je inbox in plaats van als een gesprek. Dus als u het verzoek accepteert, kunt u antwoorden zonder de gebruiker te hoeven volgen.

Als u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te beheren. Als u echter problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Bellen Instagram Telefoonnummer Nederland. De technici zullen u dan begeleiden met verdere benodigde oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *