Hoe Meld Je Op Een Simpele Manier Een Live Uitzending Op Instagram?

Hoe kunnen we Instagram live verslag rapporteren?

De Instagram-app of Instagram-website kan worden gebruikt om een ​​live-uitzending te melden.
Je kunt een live-uitzending rapporteren als je denkt dat deze in strijd is met de communityrichtlijnen van Instagram. Het volgende is een fragment uit de uitzending die je wilt delen:
Reactie staat onderaan de uitzending en kan aangeklikt of aangeklikt worden.
Volg de instructies op het scherm die verschijnen zodra je op Rapporteren (in de Instagram-app) of Ongepast rapporteren (op een computer) tikt.
Wat voor soort live-uitzendingen zijn toegestaan ​​als het gaat om rapportage op Instagram!
Meld elke live-uitzending waarvan je denkt dat deze in strijd is met de communityrichtlijnen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden:

• Zelf pijniging

• Zelfmoord

• Aanval en batterij

• Een vorm van intimidatie of pesten.

• Misbruik en verwaarlozing van kinderen

• Gewelddadige bedreigingen in de echte wereld

• Wat als ik niet zeker weet of ik een live Instagram-uitzending moet posten?


Als je van mening bent dat een live-uitzending in strijd is met onze communityrichtlijnen, maar niet zeker weet of deze wordt gebruikt om iets tegen te spreken of om anderen voor te lichten, raden we je aan een melding te doen.

Als laatste redmiddel kun je altijd verdachte live-uitzendingen melden waarvan je denkt dat ze onjuist zijn of in strijd zijn met onze communityrichtlijnen. Uw account wordt niet geschaad als u een melding indient over een gebruiker of een contentprovider.

Wat gebeurt er als ik een live-uitzending op Instagram markeer voor beoordeling?
Zodra je Instagram op de hoogte stelt van een live-uitzending die niet voldoet aan ons beleid, zullen ze deze beoordelen en uit de dienst verwijderen. Instagram is zich terdege bewust van de noodzaak om snel te reageren op meldingen over live Instagram-materiaal.
Nadat Instagram je melding heeft beoordeeld, ontvang je een melding. Iedereen die eerder iets heeft geüpload dat in strijd is met onze communityrichtlijnen, kan mogelijk geen nieuwe live-uitzending op Instagram starten.

Houd rekening met het volgende wanneer u verslag uitbrengt over een live-uitzending:

Tenzij u een inbreuk op uw intellectuele eigendom meldt, blijft uw melding anoniem. Iedereen die een fout meldt aan de maker van de show, blijft anoniem.

Het rapporteren van een account garandeert niet dat u de voortgang ervan kunt volgen.

Het is mogelijk dat we tot de conclusie komen dat de live-uitzending niet in strijd is met onze Richtlijnen.

Afhankelijk van de ernst van het incident, kunnen we ervoor kiezen om de live-uitzending te stoppen, het account uit te schakelen of de politie te bellen.
Wat als er een ander probleem is met de I live-uitzending dat ik onder uw aandacht moet brengen?

Gebruik dit formulier om een ​​vermoedelijke inbreuk op uw auteursrechten te melden als u vermoedt dat iemand anders dit doet. Lees hoe u een klacht over auteursrechtschending kunt indienen.
Het is mogelijk om problemen met een live-uitzending op Instagram te melden als je problemen ondervindt bij het bekijken ervan. Houd er bij het bekijken van een live-uitzending rekening mee dat een netwerk- of internetverbindingsprobleem de oorzaak kan zijn.

Wat kunnen we doen als er problemen optreden?

Er zijn een aantal problemen waarmee u te maken kunt krijgen bij het gebruik van een Instagram-account voor live-uitzendingen. En het kan ook erg verwarrend zijn. Het is geen slecht idee om bellen Instagram te gebruiken om contact op te nemen met de klantenservice van Instagram om uw problemen gemakkelijk op te lossen.

Conclusie: – We zijn van mening dat je na het lezen van deze blog zult begrijpen hoe je live op Instagram kunt rapporteren voor ongepaste inhoud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *