Hoe Voeg Ik Hoogtepunten Op Instagram Toe Vanuit Mijn Profiel?

Wil je leren hoe je hoogtepunten op Instagram kunt toevoegen vanuit je accountprofiel? Nou, dan zou je heel blij zijn te weten dat je in deze blog direct geholpen wordt. En als je ook hulp nodig hebt bij andere gerelateerde vragen, kun je het Instagram Klantenservice nummer Nederland wanneer je maar wilt. En de toegewijde experts zullen u meteen van het nodige voorzien.

Volg de onderstaande stappen om Highlights toe te voegen aan je Instagram-account vanuit je profiel:

  • Ten eerste moet je in de Instagram-app op het pictogram ‘Profiel’ in het onderste menu tikken.
  • En dan moet je op het label ‘Story Highlights’ tikken net boven je raster met berichten.
  • En nu moet je op het ‘Plusteken +’ tikken met het label ‘Nieuw’.
  • Nadat u dit hebt gedaan, verschijnt een raster van uw recent gearchiveerde verhalen op uw scherm, samen met de datums waarop ze zijn gepost. Je moet nu op de ‘Cirkel’ onderaan een of meerdere verhalen tikken om een ​​vinkje toe te voegen aan de verhalen die je in een enkel hoogtepunt wilt opnemen.

TIP: Als u uw eerder geposte verhalen niet ziet, moet u archivering inschakelen. En om dit te doen, moet je op het pictogram ‘Menu’ in de rechterbovenhoek van je profiel tikken en vervolgens op ‘Instellingen> Privacy> Verhaal’ tikken. Dan moet je onder ‘Opslaan’ ervoor zorgen dat de knop ‘Opslaan in archief’ is ingeschakeld, en dus blauw wordt weergegeven.

  • Je moet nu op de knop ‘Volgende’ tikken nadat je de verhalen hebt geselecteerd die je aan een enkel hoogtepunt wilt toevoegen.

TIP: Als u uw omslagpagina wilt aanpassen, tikt u optioneel op de knop ‘Omslag bewerken’ en geeft u uw hoogtepunt een naam door iets in het veld net onder de omslag te typen.

  • Eindelijk, je hoeft alleen maar op de knop ‘Toevoegen’ in de rechterbovenhoek te tikken, deze zou op je profiel moeten verschijnen.

U zou nu helemaal klaar moeten zijn met het bovenstaande proces en u zou hetzelfde zelf moeten kunnen beheren. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact Instagram telefoonnummer. En de technici zullen u zeker in een mum van tijd met verdere relevante oplossingen begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *