Instagram Reels Audio Werkt Niet?

Als je Instagram dagelijks gebruikt, dat door Facebook is gekocht, is het een van de belangrijkste online entertainmentpodia ter wereld. Met heel veel klanten doen de ontwerpers hun best om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. De rechtvaardiging waarom het door de jaren heen zo effectief is geworden, is dat het de patronen aanpast en overtreft. Nieuw was Instagram reels, terwijl stories ook al heel lang een bekende hit is. Zou je kunnen zeggen dat je geen geluid tegenkomt op Insta-verhalen en -spoelen? De volgende zijn oplossingen, die hoogstwaarschijnlijk uw probleem met geen audio-Instagram-rollen en -verhalen zullen oplossen.

Er kan een fout in uw gebruikersinterface of in de toepassing zitten die zou kunnen zijn veroorzaakt door een activiteit in de toepassing of in de gebruikersinterface. Maak je geen zorgen, je kunt je telefoon gewoon opnieuw opstarten om het te repareren. Door opnieuw te starten, krijgen de gebruikersinterface en de toepassing een nieuw begin en wordt de reden of reden van de bug-trigger weggegooid. Evenzo voordat het is ingeschakeld om opnieuw op te starten, moet u uw beltoon controleren. Speel gewoon een video af en druk op de volume-omhoogtoets om te controleren of deze iets transformeert. Werk de applicatie bij.

Er kunnen bugs zijn in de huidige vorm van Instagram die u gebruikt. Deze fouten worden vaak veroorzaakt door tal van klanten en de organisatie voert onmiddellijk vernieuwingen uit om ze te herstellen. Ga naar de afzonderlijke winkels van het besturingssysteem dat u gebruikt en controleer of er nog updates beschikbaar zijn. Ervan uitgaande dat u een updatetabblad opspoort voordat de toepassing in Google Playstore of Apple Appstore drukt, drukt u erop om de update te starten. Start uw gadget opnieuw.

Er kan een fout in uw gebruikersinterface of in de toepassing zitten die zou kunnen zijn veroorzaakt door een activiteit in de toepassing of in de gebruikersinterface. Maak je geen zorgen, je kunt je telefoon gewoon opnieuw opstarten om het te repareren. Door opnieuw te starten, krijgen de gebruikersinterface en de toepassing een nieuw begin en wordt de reden of reden van de bug-trigger weggenomen. Zorg er bovendien voor dat uw beltoon is ingeschakeld voordat het is ingeschakeld. Speel gewoon een video af en druk op de volume-omhoogtoets om te controleren of deze iets transformeert.Clear cache-opslag en informatie.

De reserve is een klein stukje gegevens dat elke slimme gadget opslaat om snel te kunnen bereiken wanneer dat nodig is, zoals het starten van een applicatie of de methode die betrokken is bij het openen van een tabblad dat u vaak opent. Vanwege dit kleine gegevensfragment kan het framework u een veel snellere en soepele reactie geven. De keuze voor het opruimen van de winkel is echter niet toegankelijk op iOS, dit is de manier waarop u het op Android kunt doen: –

  1. Houd de Instagram-applicatie vast en tik op App-informatie.
  2. Ga naar Opslag en cache.
  3. Druk op Cache wissen

Als u klaar bent, kunt u de toepassing gebruiken, ervan uitgaande dat het probleem zich daadwerkelijk voordoet, probeer dan de optie Informatie wissen te gebruiken door vergelijkbare stappen boven Force Stop te volgen.

In het geval dat u wijzigingen aanbrengt en de applicatie achter de schermen nog draait, zullen de voortgangen niet verschijnen. Af en toe de applicatiefuncties opnieuw opstarten om geen Audio Instagram-spoelen te repareren, daarvoor moet je voorkomen dat de applicatie achter de schermen draait. Volg hiervoor de individuele vorderingen.

  1. Tik en houd het Instagram-symbool vast
  2. Druk op App-gegevens in de instellingenlijst.
  3. Selecteer stroom voorkomen in het menu

Open de applicatie om te controleren of het probleem is opgelost, voor het geval u niet alleen achterblijft bij de volgende fase. Instagram opnieuw installeren

Ga naar PlayStore of Apple App Store en verwijder de applicatie vanaf dat punt of druk lang op het symbool van de applicatie om de keuze voor verwijderen of verwijderen te zien. Nadat de verwijderingscyclus is voltooid, installeert u de toepassing opnieuw. Dit geeft de applicatie een nieuw begin, waarbij geen audio-Instagram-problemen en alle vreselijke documenten die uit de eerdere aanpassing zijn verwijderd, worden gedood.

Wat gebeurt er als Instagram-rollen niet zelf worden gerepareerd?

U kunt gemakkelijk technische ondersteuning krijgen als het probleem zich blijft voordoen. Overweeg om contact op te nemen met de klantenservice van Instagram of het is mogelijk om contact op te nemen via bellen Instagram Nummer om je problemen op te lossen.

Conclusie: – We zijn van mening dat je na het lezen van deze blog zult begrijpen hoe je gemakkelijk fouten in Instagram Reels-problemen kunt oplossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *