Stappen Om Een ​​Instagram Account Tijdelijk Te Deactiveren

Ben je op zoek naar betrouwbare stappen om je Instagram-account tijdelijk te kunnen deactiveren? Als dat zo is, moet je weten dat je eindelijk de juiste keuze hebt gemaakt door naar deze blog te komen. En hier in deze blog word je in no-time geholpen met het nodige. Als je echter ook andere gerelateerde vragen hebt, kun je direct bellen Instagram nummer. Dan zullen de ijverige experts u meteen de beste oplossingen bieden die ze kunnen.

Hieronder volgen de stappen om uw Instagram-account te deactiveren; u hoeft alleen de instructies zorgvuldig te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

BELANGRIJK: Houd er ook rekening mee dat Instagram gebruikers momenteel niet toestaat hun accounts te deactiveren met behulp van de mobiele app.

  • Allereerst moet u in een webbrowser naar Instagram navigeren en vervolgens inloggen op uw account.
  • Hierna moet u uw ‘Profielfoto’ of pictogram selecteren.
  • En nu moet je de knop ‘Profiel bewerken’ selecteren.
  • Vervolgens moet u onderaan uw profielaccountpagina de optie ‘Mijn account tijdelijk uitschakelen’ selecteren.
  • En dan, net naast de optie ‘Waarom schakelt u uw account uit’, moet u op de vervolgkeuzepijl klikken, waarna u een reden moet selecteren om uw account uit te schakelen.
  • U moet nu uw wachtwoord invoeren en vervolgens selecteert u de knop ‘Account tijdelijk uitschakelen’.
  • Eindelijk, eindelijk, zal Instagram dan bevestigen dat het je account tijdelijk heeft uitgeschakeld. En als je je account opnieuw wilt activeren, moet je opnieuw inloggen op Instagram.com.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat je je account mogelijk niet meteen opnieuw kunt activeren nadat je het hebt uitgeschakeld, omdat Instagram een ​​paar uur nodig heeft om het proces te voltooien.

Nadat u klaar bent met het volgen van de hierboven gegeven stappen zoals aangegeven, zou u hiermee tevreden moeten zijn. Desalniettemin, als u problemen ondervindt, kunt u altijd Contact Instagram service nummer. De technici zullen er dan zijn om u dienovereenkomstig te begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *