Stappen Om Een ​​Reactie Op Een Instagram Account Te Pinnen

Heb je de juiste stappen nodig om een ​​reactie op je Instagram-account te pinnen? Dan moet je weten dat je zeker meteen geholpen wordt met de bovenste stappen. En als je ook andere Instagram problemen hebt, kun je het Instagram klantenservice nummer bellen. Dan voorziet het efficiënte team u in een mum van tijd van de benodigde oplossingen.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om een ​​reactie op uw Instagram account vast te pinnen:

 Ten eerste moet je op het bericht op de ‘Zoekballon’ tikken die zich onder je bericht bevindt om de opmerkingen te zien.

 En dan moet je op de opmerking tikken die je wilt vastzetten.

 Vervolgens moet u op het pictogram ‘Pin’ op het punaisepictogram tikken.

 Daarna moet je op de optie ‘Opmerking vastzetten’ tikken en dan zou je ‘Vastgezet’ onder de opmerking moeten zien.

TIP: Als je later van gedachten verandert, ga dan terug naar de opmerking en tik nogmaals op het pictogram ‘Pin’ om het los te maken.

Als je wilt weten hoe je je Instagram opmerkingen kunt beheren, volg dan deze stappen:

 Je moet beginnen door naar de opmerkingen te gaan en vervolgens op het ‘Menu met drie stippen’ te tikken.

 Nadat je dit hebt gedaan, zou je verschillende opties moeten zien onder het gedeelte ‘Voor dit bericht’ en ‘voor alle berichten’. Als u nu alle opmerkingen wilt uitschakelen, hoeft u alleen maar op de knop ‘Reactie uitschakelen’ te tikken en voor meer opties tikt u op ‘Aanstootgevende opmerkingen verbergen’.

 Eindelijk moet je op de optie ‘Opmerkingen verbergen’ tikken om automatisch te filteren op mogelijk aanstootgevende opmerkingen. U zou deze opmerkingen in een apart gedeelte moeten zien verschijnen dat door niemand anders kan worden gezien.

Dan heb je ook de mogelijkheid om ‘Geavanceerde filtering van opmerkingen en berichtverzoeken verbergen’ bij aanstootgevende inhoud in te schakelen. U moet nu op ‘Lijst beheren’ tikken om specifieke woorden en woordgroepen toe te voegen die u wilt filteren.

Als je eenmaal klaar bent met het doorlopen van de stappen, zou je allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment aan te pakken. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Bellen Instagram Telefoonnummer Nederland. De monteurs helpen u dan direct met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *