Wat Is Het Proces Om Afbeeldingen Op Te Slaan In Instagram-Collecties?

Wil je afbeeldingen kunnen opslaan in je Instagram-collecties? Dan zou je geen spijt hebben van je beslissing, want je hebt de plaats bereikt waar je zou moeten zijn. En als je andere vragen hebt die je te veel zorgen maken, kun je het Instagram klantenservice bellen. Dan helpen de hoogopgeleide experts u direct met de benodigde oplossingen.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om afbeeldingen op te slaan in uw Instagram-collecties:

  • Ten eerste, wanneer u Instagram-berichten bekijkt die u wilt opslaan, moet u op het pictogram ‘Bladwijzer’ onder de foto of video tikken.
  • En dan wordt het bericht onmiddellijk opgeslagen in je standaard ‘Alle berichten’ Instagram-verzameling zonder andere actie. Als je het bericht nu in een andere verzameling wilt opslaan, moet je op de knop ‘Opslaan in verzameling’ tikken wanneer deze onder aan het bericht verschijnt.
  • Vervolgens, als u nog nooit eerder een verzameling hebt gemaakt, wordt u gevraagd hetzelfde te doen. Je hoeft het alleen maar een naam te geven en vervolgens de knop ‘Gereed’ te selecteren.
  • En als je eerder collecties hebt gemaakt, verschijnt er een andere pop-up. Je moet nu op de collectie tikken waarin je je bericht wilt opslaan of je kunt ook op het ‘Plusteken +’ tikken om een ​​nieuwe collectie te maken.

Als u de opgeslagen berichten wilt bekijken, hoeft u alleen deze onderstaande stappen te volgen;

  • U moet beginnen met het openen van de Instagram-app op uw iOS- of Android-apparaat.
  • Daarna moet u op het pictogram ‘Profiel’ tikken dat zich in de rechterbenedenhoek van het scherm bevindt.
  • Vervolgens moet je op de ‘Drie horizontale lijnen’ in de rechterbovenhoek tikken.
  • En nu moet je de knop ‘Opgeslagen’ selecteren.
  • Ten slotte zou je de Instagram-verzamelingen moeten zien die je hebt gemaakt toen je de berichten opslaat. En alle berichten met bladwijzers zijn te vinden in de verzameling ‘Alle berichten’.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde zelf af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Instagram Nummer. De technici zullen u dan onmiddellijk begeleiden met verdere nuttige oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *