Wat Zijn De Stappen Om Berichten Op Instagram Te Controleren?

Wil je berichten op je Instagram-account kunnen bekijken? Nou, dan moet je weten dat je zeker op de juiste blog bent beland. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u rechtstreeks het klantenservicenummer van Instagram gebruiken. Dan zal het in aanmerking komende team u meteen helpen met de benodigde oplossingen.

Volg de gegeven instructies dienovereenkomstig om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u de Instagram-app op uw iOS- of Android-apparaat openen en vervolgens moet u zich aanmelden bij uw account of indien nodig naar het juiste account overschakelen.
  • Vervolgens moet u op het pictogram ‘Messenger’ tikken; je ziet je inbox-berichten gerangschikt van de meest naar de minst recente, en de ongelezen berichten hebben een blauwe stip.
  • U moet nu op een bericht tikken om de gespreksreeks te openen en vervolgens moet u het tekstveld en de mediaknoppen onderaan gebruiken om een ​​antwoord te verzenden.
  • En om vervolgens een bericht met een foto of video te beantwoorden, moet je op de ‘Camera’ in het berichtenvak tikken. Daarna opent zich een camera-interface met andere opties. U moet nu een foto of video maken en vervolgens op de knop ‘Verzenden’ tikken. Tik vervolgens op de knop ‘Verzenden naar anderen’ als u de foto of video naar andere Instagram-contacten wilt verzenden.

OPMERKING: Als je snel een foto- of video-antwoord wilt sturen zonder het gesprek te hoeven openen, kun je op de ‘Camera’ tikken rechts van elk bericht in je inbox.

  • Tot slot, als u zich afvraagt ​​of uw ontvanger uw bericht heeft gezien, dan houdt het berichtenscherm u op de hoogte. Je zou een berichtstatus in de inbox moeten zien, het zal aangeven wanneer het is gezien of wanneer je het hebt verzonden als het nog niet is geopend.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u graag hetzelfde zelf moeten doen. Als u echter problemen tegenkomt, kunt u Bellen Instagram service nummer. Dan zal het team van technici ervoor zorgen dat u met verdere oplossingen wordt begeleid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *